Nieuws en Discussie


Stukje Sportflits/facebook - donderdag 28 november 2019

Nieuws van de Dorpsraad

 

Heeft u ook een groep mensen door ons dorp zien wandelen op woensdag 13 november?

Dit waren deelnemers aan de Klankbordgroep, twee bestuursleden van de Dorpsraad en een aantal vertegenwoordigers van de gemeente Schagen.

Zij deden samen een schouw van de werkzaamheden die recent zijn geweest in Petten. Denk aan ons nieuwe Plein, de Spreeuwendijk, de kunstduinen en de opgangen.

Op sommige plekken in het dorp lijken deze werkzaamheden niet netjes te zijn afgerond en dat willen we natuurlijk wel graag.  We hopen jullie dan ook binnenkort te kunnen vertellen dat er actie op wordt ondernomen.

 

Wist u dat u zelf ook iets kunt doen? U kunt bij de gemeente Schagen zelf een melding doen in de openbare ruimte:

Op de website van de gemeente Schagen vindt u informatie hierover:

https://www.schagen.nl/home/meldingen-openbare-ruimte_44717/

 

Meldingen openbare ruimte

Is er in uw omgeving iets kapot of niet goed onderhouden ? Denk bijvoorbeeld aan een gat in de weg, zwerfvuil, losse tegels, verstopte riolering, lantaarnpaal kapot, ongewenste verkeerssituatie, groen- of snoeiklachten? Laat het ons weten via:

Fixi.nl

U kunt ook u melding doen met de Fixi app. De Fixi app is te downloaden in de Appstore (Apple) of Google Playstore (Android). Een uitleg over hoe u de app kunt downloaden en hoe de app werkt kunt u zien in de instructievideo.

Huisvuil

Heeft u een klacht over huisvuil? Bijvoorbeeld een vuilniszak naast een ondergrondse container? Of wilt u een (extra) afval container aanvragen ? Meld dit bij HVCgroep.

Spoedmeldingen gevaarlijke situaties

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >